Meteen naar de inhoud

Verzenden & retouren

Verzenden binnen Nederland
De voordeurbeveiliger wordt als brievenbuspost verstuurd. Dit betekent dat de postbode van PostNL het pakje via uw brievenbus bezorgt en u niet thuis hoeft te zijn om het pakje in ontvangst te nemen. Wanneer er meerdere producten worden besteld, kan het zijn dat het in een brievenbuspakje of in een normaal pakketje verzonden wordt.

De kosten voor verzending binnen Nederland zijn € 1,95 ongeacht het type zending.

Verzenden naar België
Naar België zijn de verzendkosten altijd € 5,95. Ook hier zijn de verzendkosten niet afhankelijk van het type pakket dat wordt verzonden.


Verzenden buiten Nederland en België
Voor verzending buiten Nederland en België zijn de verzendkosten op aanvraag.


Retourneren
Wanneer u één of meerdere producten wilt retourneren zijn er de volgende mogelijkheden:

14 Dagen zichtgarantie
Bij Voordeurbeveiliger.nl heeft u als klant 14 dagen na aflevering van de bestelling het recht om de koopovereenkomst te ontbinden. U kunt dit recht uitoefenen door ons daarvan een kennisgeving te sturen per post of e-mail. Indien u een account heeft bij Voordeurbeveiliger.nl kunt u ook via uw account een retour aan ons melden.

In geval van ontbinding heeft u de verplichting de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na de ontbinding aan Voordeurbeveiliger.nl terug te zenden. Dit in de staat waarin u de artikelen heeft ontvangen, indien mogelijk in originele verpakking, compleet en ongebruikt. 

Voordeurbeveiliger.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Voordeurbeveiliger.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument ons de herroeping meldt. Tenzij Voordeurbeveiliger.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag Voordeurbeveiliger.nl wachten met terugbetalen tot het product door Voordeurbeveiliger.nl is ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Voordeurbeveiliger.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Het product wijkt af van hetgeen u besteld heeft
Wanneer u constateert dat het product dat u heeft ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen u besteld heeft, dan kunt u het aan ons retourneren. Wij zullen dan op onze kosten het product omruilen. Neem direct nadat u constateert dat u het verkeerde product toegezonden hebt gekregen contact met ons op via de e-mail. Neem het product in geen geval in gebruik. Alleen ongebruikte producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking.

Het artikel is beschadigd
Neem na constatering van de beschadiging altijd contact met ons op via de e-mail. Indien het product dusdanig is beschadigd dat het niet geschikt is voor gebruik, zullen wij het aankoopbedrag voor dit artikel terugstorten.

De retourinstructies
Download hieronder de retourinstructies. Vergeet niet om deze uit te printen en ingevuld toe te voegen aan uw retourzending. 

Download de retourinstructies

Stuur het pakket retour naar het door ons opgegeven adres.
Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd!
Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier worden niet in behandeling genomen. Wanneer de teruggezonden artikelen compleet, ongeschonden en ongebruikt door ons ontvangen zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, terug op uw rekening.