Meteen naar de inhoud

Hotel Kamerdeur beveiligen

Wellicht heeft uw hotel wel eens te maken met het op onverklaarbare wijze verdwijnen van spullen van de gastenkamers. Dingen die tot de inventaris behoren of, misschien nog wel vervelender, eigendommen van uw gasten. In dat geval zou er sprake kunnen zijn van de inbraakmethode flipperen, waarbij de hotelkamer wordt geopend door het gebruik van een stukje plastic zonder braakschade te veroorzaken. Dit kan zowel bij kamers met een elektronisch slot als bij kamers met een conventioneel slot!

Er bestaat een 100% doeltreffende oplossing tegen flipperen. U zet binnen enkele minuten de Hotel Kamerdeur Beveiliger op uw deurkozijn en insluipers die de flippermethode gebruiken hebben geen kans meer.

Onbeveiligde Hotel Kamerdeur
Beveiligde Hotel Kamerdeur

Een onzichtbare deur beveiliging

De Hotel Kamerdeur Beveiliger is toepasbaar op vrijwel alle deurkozijnen en is onzichtbaar bij een gesloten deur. U hoeft dus geen ontsierende anti-inbraak strips te plaatsen. En toch bent u 100% beschermd tegen flipperen.

Past deze beveiliging ook op mijn deurkozijn?

De Hotel Kamerdeur Beveiliger is toepasbaar op:

  • hotelkamers voorzien van een conventioneel of elektronisch slot
  • kozijnen van aluminium, kunststof, metaal en hout (ook verjongd)
  • kozijnen met en zonder tochtstrip of kader

Vrijblijvende demonstratie?

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om te beoordelen of uw hotelkamerdeur te flipperen is en ons product aan u te demonstreren.

Geef insluipers geen kans!

De Hotel Kamerdeur Beveiliger is voorzien van het SKG keurmerk en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voordeurbeveiliger - Politiekeurmerk Veilig Wonen
Voordeurbeveiliger - SKG keurmerk