Meteen naar de inhoud

Betaalmethoden

iDEAL

U heeft bij ons de mogelijkheid om, zonder extra kosten, met iDEAL te betalen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online bestelling betalen. U rekent af via het internet bankiersysteem van uw eigen vertrouwde bank. Betalen met iDEAL is een samenwerkingsverband tussen de grootste bekende banken van Nederland.
Belangrijkste kenmerken:

* Kosteloos
* Net zo vertrouwd, gemakkelijk en veilig als internetbankieren
* Wordt ondersteund door de grote bekende Nederlandse banken
* Controle op de betaling

Wij kunnen uw betaling vrijwel direct zien, waardoor wij uw bestelling sneller in behandeling kunnen nemen en aan onze inpakafdeling kunnen doorgeven.

Hoe werkt iDEAL?
U doet een bestelling in onze webwinkel. Bij de keuze van de betaalwijze in de kassa, kiest u voor iDEAL. Nadat u uw bestelling heeft bevestigd, komt u op een beveiligde pagina van Mollie. Hier selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar het internetbankieren van uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U selecteert de rekening waarmee u wilt betalen en vult de juiste toegangscode in. Het bedrag wordt meteen van uw rekening afgeschreven en wij worden vrijwel direct geïnformeerd dat u uw bestelling hebt betaald. Daardoor kunnen wij uw bestelling snel in behandeling nemen.